acrobatika hírek

Hétről hétre 100-120 kislány számára jelentenek örömteli foglalatosságot a A Szent Pál Akadémia sportegyesülete szertorna és akrobatika szakosztályának edzései. A szakosztályban folyó munkáról, a szakosztály történetéről, eredményeiről Aszalós Szilvia szakosztály-vezetőt kérdezte Kakuszi Szabolcs. 

 

Bővebben...
 

2012 PRÁGA – Nemzetközi Akrobatika Verseny - Úti jelentés

Idén csak egy egységet vittünk, így autóval mentünk. Az út jó volt, a szállás, étkezés is.  Egy dolog nehezítette a helyzetünket: az egység egyik tagja egész héten betegséggel küzdött, antibiotikumot szedve, kevesebb energiával érkezett a helyszínre. A verseny költségeit a szülők és az egyesület állta. Öt ország volt: német, orosz, cseh, magyar, osztrák. A mi kategóriánkban 11 egység volt. A pontozás elfogadható volt, nagyobb eltéréseket nem lehetett észrevenni. Bővebben...

 

Megelőztük a FRADIT!

  

Az akrobatikus tornászok, 2011. évi teljesítményük alapján megelőztek két nagy ellenfelet is. Íme a részletek:

 

 

Az éves egyesületi rangsor kiszámítása bonyolult, ezért magát a hivatalos táblázatot nem közölnénk. Mindenesetre az első táblázatban a 3. helyen szereplünk, sok egységünk sok versenyen nyújtott jó teljesítménye miatt.  A második táblázatban, a végleges egyesületi rangsorban sajnos már hátrébb csúsztunk, itt a 6. hely a miénk. Mivel levonások járnak azért, ha valahol nincs felnőtt, vagy ifi sportoló, és itt számítanak be a nemzetközi eredmények is, amiből az idén kevesebb olyan volt, ami sok pontot ér, stb… Ahogy most is, általában a középmezőnyben végzünk, de most először fordult elő az, hogy a Fradit és kanizsai Hevesit is sikerült magunk mögé utasítanunk.  Egy egységünk a bronz minősítést is megkapta 2011.-es teljesítményéért, az újonc női hármas. A két serdülő női hármasunk pedig, év végére tizednyi pontossággal, egymással holtversenyben fejezte be a szezont.

 

Gratulálunk a lányoknak, hogy nehéz körülmények között is képesek voltak erre!

 

 


Rólunk írták...

Magyar gyerekek focisikere Ausztriában 2002-es csapatunk ausztriai tornagyőzelméről szóló cikk - olvasható a Hetekben.

Legfrissebb eredmények

U15: Vasas - Szent Pál Akadémia FC 4-1

BLSZ I./b: Szent Pál Akadémia FC - KISE 3-1

BLSZ III.o.: Szent Pál Akadémia FC - 3R Spartacus Calcio 1-0

U13: Ikarusz - Gázművek-Szt. Pál 4-0

U12: Szent Pál Akadémia FC - UTE 'D' 6-1

U16: Soroksár - Szent Pál Akadémia FC 7-2

BLSZ III.o.: Szent Pál Akadémia FC - Róna 4-0

U16:Szent Pál Akadémia Fc - Testvériség 6-1

U13:Gázművek-Szent Pál - Budafok 0-1

U12:Budatétény - Szent Pál Akadémia FC 5-0

top