Magyar bajnokok a Szent Pálos akrobaták!

IMG Molnár-fekete-Tóth

Magyar bajnokok a Szent Pálos akrobaták!

Összességében is nagyon sikeres évet zártak a tornászok, de a 2016-os év megkoronázásaként a Molnár Jázmin - Fekete Fanni - Tóth Anna gyerek I. női hármas egységünk Magyar Bajnok lett!

Már többször bejutottunk, idén mégis meglepődtünk, hogy 4 egységünk (3 kategóriában) is bejutott az év legrangosabb versenyére. Azért a csodálkozás, mert ezek az egységek újak voltak, januárban kerültek össze, vagy néhányan egyáltalán bele az akrobatikába. Szóval már ez is nagyszerű dolog volt a lányoktól, hiszen a Magyar Bajnokságra az egész éves teljesítmény, pontszámok, százalékszámítás után lehet bekerülni: az ország összes egysége közül kategóriánként a legjobb hat! És ezek után a szezon utolsó versenynapján egyik egységünk meg is nyeri ezt a versenyt, no az nagy öröm volt karácsony előtt:

Molnár Jázmin - Fekete Fanni – Tóth Anna, gyerek I. női hármas egység 2016.-ban tehát Magyar Bajnok lett, az SZPA színeiben.

IMG Molnár-fekete-Tóth

(A Vasics Enikő-Horváth Abigél-Pozsár Johanna valamint a Szobota Natasa-Fekete Dominika egység 5. helyen végzett. Nekik is gratulálunk!)

Ugyanezen a napon az utánpótlás csapataink a város másik végében két bronzérmet szereztek szertornában, a budapesti csapatok között.

  • És ha már az eredmények sorolásába belekezdtünk, fontos megemlíteni a többit is, hiszen az elmúlt másfél hónap nagyon sűrű, de igazán eredményes volt:
  • Összesen 10 versenyen indultunk, ahol 24 érem született, ebből 9 arany! Kifejezetten egyesületi érem ebből 11 darab, a többit az ígéretes és lelkes utánpótlás hozta!
  • Egy nemzetközi versenyen is voltunk, ahol 10. helyezést ért el női hármasunk School Class kategóriában, Prágában: Vasics Enikő-Horváth Abigél-Pozsár Johanna

És most a pihenés után előttünk a tavaszi szezon. Friss erővel, új és régi egységekkel, reméljük hasonló jókról számolhatunk majd be. Addig is tartsatok velünk, szurkoljatok nekünk!

Boldog új évet kívánva köszönettel a sok támogatásért mindenkinek: tornászok, edzők, segítők!

További képek a lányokról:

IMG Vaics-Horváth pozsár

IMG 12004-

 

Rólunk írták...

Magyar gyerekek focisikere Ausztriában 2002-es csapatunk ausztriai tornagyőzelméről szóló cikk - olvasható a Hetekben.

Legfrissebb eredmények

U15: Vasas - Szent Pál Akadémia FC 4-1

BLSZ I./b: Szent Pál Akadémia FC - KISE 3-1

BLSZ III.o.: Szent Pál Akadémia FC - 3R Spartacus Calcio 1-0

U13: Ikarusz - Gázművek-Szt. Pál 4-0

U12: Szent Pál Akadémia FC - UTE 'D' 6-1

U16: Soroksár - Szent Pál Akadémia FC 7-2

BLSZ III.o.: Szent Pál Akadémia FC - Róna 4-0

U16:Szent Pál Akadémia Fc - Testvériség 6-1

U13:Gázművek-Szent Pál - Budafok 0-1

U12:Budatétény - Szent Pál Akadémia FC 5-0

top